Din leverantör av solenergi 

på Gotland.

 

 

Solenergi

Solen skiner varje dag, utan kostnad för oss. År efter år når cirka 10 000 gånger så mycket solenergi jorden som för närvarande förbrukas.

Den som kan använda denna energi från solen, löser våra energiproblem i ett ren och intelligent sätt. Detta är bra för vår miljö på flera sätt. De ändliga resurserna på jorden behöver inte längre utnyttjas. Solceller producerar energi utan negativa effekter på miljön. Och det gör denna energi tillgänglig på ett decentraliserat sätt nämligen där den behövs oberoende av infrastruktur såsom rörledningar.

Detta motiverar oss att varje dag utveckla ännu bättre lösningar för ännu mera solenergi.

Skräddarsytt solcellspaket för dig


Vi erbjuder kompletta solcellspaket och gör det enkelt att installera solceller genom att vi tar hand om hela processen åt er som kund. Lär dig mer om våra olika solcellspaket för villa, lantbruk och företag.

Villa

Att montera solceller på villan erbjuder flera fördelar såsom lägre elkostnader, minskat beroende av stigande elpriser och bättre kontroll över er energikonsumtion, samtidigt som ni gör en insats för miljön.

Fördelen med solceller från Solaris Energi är att vi tänker både på funktion och design. Vi installerar bara ”smarta system” som ger optimal produktion, erbjuder enkla möjligheter att övervaka produktionen och vid behov serva anläggningen.

Lantbruk

Lantbruk har ofta stora takytor som är väl lämpade för installation av solceller. Då elförbrukningen brukar vara högst under sommaren blir solceller ett perfekt sätt att få kontroll över gårdens energikostnader. Stora gårdar erbjuder stor installationsyta vilket ger en lägre kostnad per installerad watt, vilket i sin tur ger bättre avkastning per investerad krona.

Företag

Vi är en aktör på den gotländska solcellsmarknaden med verksamhet från norr till söder. Alla våra installationer utförs av vår specifikt utbildade och certifierade personal och vi använder oss uteslutande av produkter i världsklass. Detta är ett par av de fördelar som gör att Solaris Energi idag har samarbeten med många stora företag runt om på ön.

Nu kan vi erbjuda dig möjligheten att själv se dina förutsättningar och läsa mer om den teknik och komponenter som vi erbjuder.

Följ din solenergi

Genom att ladda ner en app på er telefon eller surfplatta, eller genom att logga in på portalen på er dator, finns all information från era solceller tillgänglig oavsett var ni befinner er. Där presenteras energiproduktionen i realtid såväl som produktionshistorik, ni kan spåra hur era besparingar ökar över tid samt se den kolkonsumtion som ni med er anläggning besparat samhället. Detta är även ett smidigt sätt att se om produktionen skulle minska och då snabbt upptäcka eventuella fel som kan ha uppstått.

Laddstolpe

Vi hjälper dig gärna att komplettera din anläggning med laddstolpe för bästa möjliga effekt!

Kostnadsfri offert

2 + 8 =

Visste du att jorden tar emot 10 000 gånger mera energi från solen än den totala energiförbrukningen i världen. Och den är inte bara gratis, utan också helt fria från skadliga CO2 utsläpp?

Om du vill ta reda på hur våra högavkastande solcellsmoduler producerar ren elektrisk ström, har du kommit till rätt ställe.

Tord Pettersson – Solaris Energi, Gotland