Kampanjer

Här hittar du de bästa kampanjerna
för solpaneler på Gotland

Alla fastigheter är unika, precis som våra kampanjer. Här hittar du de bästa kampanjerna för dig som vill installera solpaneler på Gotland. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Slutspurt på vår batterikampanj

Just nu pågår slutspurten av vår kampanj på solcellsbatterier.
Passa på att komplettera din solcellsanläggning med riktiga kvalitetsbatterier från Solar Edge till väldigt bra priser.

Kampanjen pågår till och med den 31 mars.

40% lägre priser
på solpaneler

Kraftigt sänkta priser på solpaneler hos leverantören. Priserna har gått ner med hela 40% i jämförelse med för bara sex månader sedan, så nu är det ett fantastiskt läge att investera i en solanläggning.

Räntesäkra lånet
till 1,42% ränta

Du som väljer att låna till investeringen kan räntesäkra lånet i tre år till räntan som gällde för lån med tre års räntebindningstid i december 2021.

Förklaring
Bunden 3-årsränta var 1,42 % i december 2021 för en av storbankerna. Motsvarande ränta är för oktober 4,35% för samma storbank. Räntan på ett tre årslån har alltså gått upp med ca 3%-enheter. 30% av räntekostnaden täcks av skattereduktion så faktisk fördyring är 2,05%.

Vi täcker upp för denna fördyring under 3 år på ett maximalt belopp på 350 000 kr efter skattereduktion för grön energi. Dvs max 21 525 kr för tre år. Beloppet ges som rabatt på fakturan. Gäller för tecknade beställningar fram till 31/3 2024. Leverans inom tre månader.

Njutarpaket på
Visby Börs​

Teckna avtal för solanläggning under perioden december 2023 – januari 2024 och få ett njutarpaket på Visby Börs för två personer till ett värde av 4 495 kr.

Paketet omfattar:
• En övernattning på Hotell Visby Börs inklusive frukost.
• En flaska välkomstbubbel på hotellrummet vid ankomst.
• En 3-rättersmiddag på Restaurang Italienaren.
Övernattningen måste ske innan 17/6 2024.